Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové palačinky s čokoládou
Piškotový kakaový dort
Mufínky
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Pravé řecké Pasticcio
Papriková smetanová omáčka
Zeleninové pohankové "rizoto"
Bramborovo-pórková polévka
Dušený listový špenát na slanině
Letní bramboračka s rajčaty
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…