Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Xtý jogurtový koláč s ovocem a…
Makovec bez vajec II.
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Chleba s křupavou kůrkou
Košíčky s ořechovou náplní
Slané cukroví
Vajíčková pomazánka se sýrem
Salát z červené řepy a brusinek
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot