Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablkový koláč se švestkami a…
Šlehačková roláda IV.
Jehněčí kotlety - grilované
Dobré špízy
Nočky se špenátem a slaninou
Česneková růžičková kapusta se…
Pepanovy buřty k pivu
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Ledový salát s okurkou a mátou
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky