Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrníčková buchta pro nezkušené
Anglické zázvorové sušenky
Jogurtová marináda na kuře
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Plec pečená (nejen) se zelím
Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem