Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maková bábovka - bez vajec
Pařížské rohlíčky od Dáši
Meruňková marmeláda
Jehněčí kotlety - grilované
Hrníčkový šlehačkový dort
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Arašídové sušenky
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky