Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Beránek ořechový
Koprovka podle Barunky
Lovecké řízky
Jiříkův biskupský chlebíček
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Plněná krkovička
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek