Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rizoto z mletého masa
Kuřecí řízek s hořčicí
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Hustá květáková polévka
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Pečené kuře s nádivkou
Polévka z pečeného květáku
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami