Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Báječný jablkový koláč
Játrová nádivka na pekáč
Maková buchta - skvělá a rychlá
Francouzská bramboračka
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Rychlovka čína
Smažený sýr v těstíčku
Bábovka z marmelády (džemu)
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Lamington
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš