Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Tvarohová bábovka III.
Špenátové halušky s krůtími kostkami…
Křenová pomazánka z červené řepy
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Sedmikráskový med s pomerančem
Zapečené brambory 2
Ananasové řezy "Piña Colada"
Nočky se špenátem a slaninou
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake