Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zavařená kapie
Cuketa na smetaně
Ořechové řezy ledové - cukroví
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Salát z krabích tyčinek s majonézou
Jednoduché pivní staročeské řízky
Gratinované brambory (nejen) s…
Vánoční cheesecake
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies