Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Beránek ořechový
Bryndzová pomazánka
Šťavnatý citronový koláč
Krůtí medajlonky se sýrem
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Domácí lečo s česnekem
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Pikantní špenátové rolky
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek