Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný květák
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Česneková pomazánka - Ježek
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Kuře ala Kanada
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Knedlíky z rýžové mouky
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Celer smažený v kořeněné tempuře
Těstoviny se sušenými rajčaty
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake