Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kefírové lívance
Kuřecí kousky s hořčicí
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Španělské „španělské ptáčky“…
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Zdravý chléb do formy
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Hovězí na kari s česnekem
Houbové ragú s nudlemi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami