Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hodslavská řezanka
bramborový salát bavorský
Jahelník mrkvový
Melounový sorbet
Domácí chleba
Pizza z rohlíků
Pečená sekaná v zelenině
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…