Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sypaná buchta
Napoleon řezy II.
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Zapečený bulgur
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Smažené bramborové kroužky
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Tacos s grilovanou zeleninou a…
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…