Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Langoše
Zapečené brambory s mletým masem a…
Listové řezy s krémem
Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Šlehačkový mramorový beránek
Lehký tvarohovo - pudingový dortík
Dušené zelí - zadělávané
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Vepřový plátek s listovým špenátem
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky