Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní smažené tvarůžky
Kuřecí mls
Muffiny banánovo čokoládové
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Krkovice s červeným zelím
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone