Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nejjednodušší panenka
Senzační řezy z velkého plechu
Staročeský guláš
Brambory se sýrovou náplní
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Makovec V.
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Jednoduché cappuccino řezy
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies