Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilovaná křidélka v jogurtu
Řízečky naruby
Sýrová polévka s vejci
Krémová polévka z topinambur
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Těstoviny zapečené s květákem a…
Cuketovo-čokoládový koláč
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies