Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čínské placičky
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Dortíčky se šlehačkou
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Květáková (brokolicová) rýže
Rajská omáčka z džusu
Koprová omáčka se žampiony
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše