Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Alláhova směs
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Dušené vepřové na provensálském koření
Kuřecí směs po staročesku
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Černé trubičky
Houbovník z Pojizeří
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Koláč s tvarohem a jablky
Kuře na paprice
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem