Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Halušky se zelím II.
Nepečený moučník (dobrotka)
Špagety se špenátovým pestem
Hříšný čokoládový koláč
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Zelňačka s maďarskou klobásou
Celerová pomazánka s česnekem
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Sirup ze smrkových výhonků
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies