Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďábelská směs na topinky
Karamelové řezy s mandlemi
Slané copánky z listového těsta
Bramborové knedlíky se švestkami
Broskvový želé řez
Rychlá sedlácká omeleta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Jehněčí kotlety na bylinkách
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek