Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Punčové řezy pí Marečkové
Černé trubičky
Pečená vepřová žebírka
Plněná sekaná pečeně II.
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Vajíčková pomazánka se sýrem
Bazalková pasta / pesto
Proužky portobello ve strouhance
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake