Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zavařená kapie
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Pikantní čočka s kuřecím masem
Tvarohové kynuté buchty
Volarské tvarohové koláčky
Citronovo-tvarohová buchta
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Babiččina ořechová bábovka
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek