Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na houbách
Kuře s kysanou smetanou
Tvarůžková pomazánka speciál
Gratinovaný lilek a cuketa
Závin z listového těsta s červenou…
Hustá květáková polévka
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Ovocný dort
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem