Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené kuřecí závitky II.
Pudinkovo-jablečné řezy
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Zapečené brambory s mletým masem…
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Listové šátečky (závin) se špenátem
Smažený bílý chřest
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou