Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nudlová polévka s mrkví
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Muffiny z žitné mouky
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Placičky z ricotty s cuketou a…
Dvoubarevný roládový pařížský dort
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Papriková smetanová omáčka
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek