Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Cuketová polévka se salámem
Čínské nudle s masem a žampióny
Tvarohová buchta tříbarevná
Náchodská krkovička
Bábovková roláda a la tvarohový…
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros