Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Václavovy těstoviny
Slaný závin s plísňovým sýrem
Broskvový koláč z listového těsta
Bazalkové tofu
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Houbové rizoto se sýrem
Shepherd's pie (ovčákův koláč)
Gurmánská krkovička
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem