Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí polévka s masem - dietní
Lahodná lepivá vepřová žebírka
Slaná roláda jako dort
Kakaová buchta s polevou
Drobenková bublanina
Kuřecí prsa na pórku
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Hlíva s přírodním masem - minutka
Špagety s cuketou a olivami
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…