Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pórková polévka s krupicí
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Blesková roláda s pudinkem
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Vepřová játra obalovaná
(nejen) Hořčicové řízky
Dršťková polévka podle mojí babičky
Šlehačkový dort s banány
Hrnková buchta s ovocem
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory