Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát ze zelených fazolek
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Pečená dýně (velice chutná)
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Karbanátky s cuketou
Pohankové lívance
Česneková polévka (česnečka) s…
Chřestová polévka
Čočková polévka
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci