Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatranské kuře
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Salát ze zelených fazolek
Zapečená hlíva s nivou
Lehký tvarohovo - pudingový dortík
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Pomazánka z "vepřovky"
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Koprová omáčka s hovězím masem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem