Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nanukové řezy
Oběd z papiňáku
Rybí pomazánka z tuňáka
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Hrachová kaše (moc dobrá)
Jablečný víkendový koláč - vláčný
Vinná klobása v bramboráku
Pikantní jogurtová marináda na kuře
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem