Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční beránek z tvarohového…
Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou
Buchta s rosolem
Ostružinový řez
Kořeněný patizon v těstíčku
Masové závitky v zelí
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Mistrovský bramborový salát
Kokosové řezy s citronem
Letní těstoviny
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…