Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vařená čokoládová poleva
Zahradní hamburgery - grilované
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Košíčky s nutelovým krémem
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Smetanové fleky se zelím
Hlíva s pohankou
Meruňkové clafoutis
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.