Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový beránek
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Domácí kachní paštika
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Okurkovo-špenátové smoothie
Broskvová limonáda s melounem
Uzená polévka s kroupami
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě