Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarožník II.
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Těstoviny s olivami
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Nepečené kokosové kostky
Čokoládová buchta z cukety
Francúzska cibuľová polievka
Těstoviny s pancettou a hráškem
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky