Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová bábovka
Plněné papriky jinak
Špenátová pomazánka
Amolety z kynutého těsta
Lovošská topinka
Lučinovo-nivová pomazánka
Dýňový koláč s polevou
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Cheesecake čokoládový
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky