Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chřestové rizoto
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Smaženice z ředkviček
Tvarohová pomazánka s ředkvičkami
Pečená vepřová žebírka
Krkovička pečená s játry a cibulí
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Kotlety plněné kysaným zelím
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví