Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicový salát s tuňákem
Vynikající vánoční štola
Křupavé cibulové kroužky
Eintopf s červenou řepou
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Kořeněný patizon v těstíčku
Jednoduché cappuccino řezy
Bylinková krkovička na černém pivu
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Okurkový salát se skleněnými nudlemi
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…