Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé po cikánsku
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Slaný závin s plísňovým sýrem
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Bůčková pomazánka
Grilovaný losos ve slanině
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger