Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí lazaně
Mrkvánky
Linecký jablkový koláč
Palačinkové řízky s bešamelem
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Domácí lučina z mléka
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Dukátové buchtičky z remosky s…
Ořechové řezy s polevou z remosky
Tacos s grilovanou zeleninou a…
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…