Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nugátové řezy
Těstovinový salát s tofu
Pribináček domácí
Mléčná rýže se skořicí
Masíčko v hermelínu-minutka
Dort "Hlava koně"
Zapečené kuřecí v bramborákové směsi
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Brokolice (květák) se sýrovou…
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem