Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí pečeně na divoko
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Kuřecí kapsa First class
Dýňový koláč s polevou
Adžika masovo-zeleninové ragú
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Bezvaječný nepečený mangový…
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi