Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Arašídové máslo
Vločkové řezy s krémem
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Kokosovo-pomerančový koláč
Sýrová omáčka s těstovinami…
Těsto na domácí chleba
Rizoto s hlívou
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…