Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oříškové rohlíčky
Plněné žampióny speciál
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Jablíčka v županu II.
Malinové profiterolky
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Krémová polévka z červené řepy
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…