Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový lehký koláč II.
Jarní ředkvičková pochoutka
Tatarka
Jablečné (mini) palačinky
Turistická pomazánka
Kokosová rýže se skořicí
Cuketa z trouby
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Pravé maďarské lečo
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…