Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Jogurtová krkovička zapečená s…
"Dospělácké" řezy
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Listové šátečky (závin) se špenátem
Koláč s hruškovým / jablečným…
Chutná čína ze sojového masa
Domáci hamburger
Králičí karbanátky s bramborovou kaší
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem