Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí na červeném víně
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Máslové řízky
Mandlový dort
Hermelínové ranečky se zeleninou
Slaný velikonoční dort (Torta…
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Salát z čínského nebo pekingského…
Borůvkový dezertík I.
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
Vepřová panenka po středomořském…
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Jahodový sorbet
Lasagne s hovězím masem